Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Εγγραφές Μαθητών

Αγαπητοί γονείς

Οι εγγραφές για τα πρωτάκια θα γίνουν κανονικά και  φέτος από την Παρασκευή 15/5 έως και τις 29/5. Θα  είμαι στο σχολείο κάθε Δευτέρα ,Τετάρτη και Παρασκευή από τις 9-12.30 για τις εγγραφές.
Οι γονείς πρέπει να προσκομίσουν το Πιστοποιητικό φοίτησης στο νηπιαγωγείο, πιστοποιητικό γεννήσεως, το βιβλιάριο υγείας, έναν λογαριασμό για την επιβεβαίωση της Δνσης κατοικίας, εάν υπάρχουν πιστοποιητικά από ιατρό παιδαγωγικά κέντρα. Οι αιτήσεις για το ολοήμερο θα συμπληρωθούν στο σχολείο. Θα σας παρακαλούσαμε να παίρνετε τηλέφωνο ώστε να κλείνουμε ραντεβού.

Οι γονείς της Γ τάξης πρέπει να πάρουν το ΑΔΥΜ ώστε να συμπληρωθεί μέχρι το Σεπτέμβριο και να παραδοθεί στον γυμναστή για να μπορούν τα παιδιά να συμμετέχουν στο μάθημα της γυμναστικής.Θα ανεβάσουμε το έντυπο στο blog για να μπορέσετε να το κατεβάσετε και να το τυπώσετε. Όσοι επιθυμούν υπάρχουν στο σχολείο τυπωμένα για να παραλάβουν.

Οι γονείς της Δ τάξης θα λάβουν στο μέιλ τους μια υπεύθυνη δήλωση  για την επιλογή της β ξένης γλώσσας. Σας παρακαλούμε να γράψετε τα στοιχεία του σας ζητούνται την επιλογή της γλώσσας και αφού την υπογράψετε να την επιστρέψετε στο μέιλ του δασκάλου του τμήματος σας. Σας υπενθυμίζουμε ότι για να λειτουργήσει το τμήμα της β ξενης γλώσσας απαιτούνται κατ ελάχιστο  12 μαθητές και δεν μπορεί να γίνει αλλαγή στην επιλογή της γλώσσας στην ΣΤ τάξη.

Όσοι επιθυμούν να γράψουν τα παιδιά τους στο ολοήμερο πρόγραμμα και στην Πρωινή ζώνη να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων τους ώστε να έχουμε μια πρόχειρη καταγραφή. Επίσης μπορούν κατεβάσουν την αίτηση από το blog του σχολείου να την συμπληρώσουν και να τη στείλουν στο μέιλ του δασκάλου τους ώστε να καταχωρηθούν κατά τάξεις.
Θα σας παρακαλούμε όσοι έρθετε στο σχολείο να το κάνετε τηρώντας τους κανόνες ασφαλειας. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία το τηλ του σχολείου είναι 2824022216 για τις μέρες και ώρες που βρίσκομαι εκεί.
Πάντα στη διάθεσή σας η Δντρια

Έντυπα: