Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Ενημέρωση

 Αγαπητοί γονείς

Σε λίγες μέρες θα υποδεχθούμε ξανά τα παιδιά στο σχολείο, σε ένα διαφορετικό σχολείο, με συνθήκες δύσκολες για όλους μας και κυρίως για τα παιδιά. Η αγωνία όλων μας για το πώς θα λειτουργήσουμε, πώς θα προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες είναι μεγάλη μιας και η πληροφόρηση είναι ελάχιστη και διαφοροποιείται κάθε μέρα. Θα σας παρακαλούσαμε παρόλα αυτά να κατανοήσετε ότι και σε εμάς έρχονται εγκύκλιοι με τις οποίες πρέπει να λειτουργήσουμε. Από το Υπουργείο μας κοινοποιήθηκαν οδηγίες στις οποίες όλοι πρέπει να συμμορφωθούμε προκειμένου να προστατευσουμε τον εαυτό μας αλλά και τους άλλους γύρω μας. σας τις επισυνάπτω παρακάτω κωδικοποιημενες επειδή αφορούν εσάς τους γονείς και θα θέλαμε να τις τηρήσετε και να βοηθήσετε και τα παιδιά σας να καταλάβουν την αναγκαιότητα των μέτρων.

Σε ότι αφορά στο σχολείο, βάψαμε τις αίθουσες όλες και τους διαδρόμους, αγοράστηκαν καινούριες καρέκλες για το εργαστήριο πληροφορικής, αλλάχτηκαν οι πόρτες στις τουαλέτες από ξύλινες σε αλουμινένιες, έγινε μυοκτονία και απεντόμωση και μέχρι την Παρασκευή θα έχει τελειώσει και ο καθαρισμός όλου του κτηρίου.

Σε ότι αφορά στον αγιασμό μόλις έχουμε ξεκάθαρη εικόνα και μετά την αυριανή συζήτηση με την Δντρια Εκπαιδευσης θα σας ενημερώσουμε με λεπτομέρειες.

Ευχόμαστε σε όλους δύναμη, υπομονή, υγεία και περιμένουμε τα παιδιά με ένα μεγάλο χαμόγελο έστω και πίσω από τη μάσκα. Καλή σχολική χρονιά.

Κάντε κλικ εδώ : Oδηγίες για την ατομική υγιεινή των παιδιών